top of page

Roskilde Kloster

Den Skeel-Juel-Brahe'ske Stiftelse

Kontakt

POSTADRESSE:

Roskilde Kloster

Sankt Peders Stræde 8E

4000 Roskilde

KLOSTERFORVALTER:
Kammerherre, oberst Søren Lyder Jacobsen

KONTOR OG RUNDVISNINGER:

Sankt Peders Stræde 8C

TELEFON:

Kontor:  46 35 02 19, dagligt fra 09.00 til 12.00
(Da der er mange opgaver væk fra kontoret, er det en god ide at sende en mail, så ringer vi hurtigst muligt tilbage)

E-MAIL:

info@roskildekloster.dk


PORTNER:  ​

Portner Jan Klarsø Olesen

Træffes via klosterkontoret


CVR/SE-nr.: 14772316

 

ADGANG TIL KLOSTERET:
Der er adgang til klosteret via hovedporten i Sankt Peders Stræde 8. Der er endvidere adgang via stien gennem Klosterparken fra Algade 31 (lige ved siden af Børnekultur-huset).

Hele klosteret, herunder Klostergården, haven og bygningerne er privat område, hvorfor der kun er adgang for gæster i forbindelse med rundvisninger og arrange-menter.

Se oversigtskort

PARKERING:​        

Der er desværre ikke muligt for besøgende at parkere på klosteret, men der er mange parkeringsmuligheder omkring klosteret, bl.a. det store P-hus på Sortebrødre Plads 5 min. fra klosteret med gratis og ubegrænset parkering på de nederste dæk.

Roskilde Kommune har et system for bymidten, hvor man skal registre sin parkering i automat eller en app. Parkering er gratis de første to timer; herefter betales en stigende timetakst. Restriktionerne gælder i perioden kl. 8-18 på hverdage, og kl. 8-14 på lørdage. I den øvrige tid er der fri parkering.

Se mere: Parkering.

OFFENTLIG TRANSPORT:

​​Klosteret ligger mindre end 10 minutters gang fra Roskilde Station. Gå ad Hestetorvet til Algade. Drej til venstre ad Algade og følg denne ca. 200m. Drej til højre ad stien gennem Klosterparken.

BESTIL RUNDVISNING:

Gå til klosterets bestillingsformular   

RETTIGHEDER:

Alle billeder og al tekst på denne hjemmeside tilhører Roskilde Kloster. Gengivelse af billeder eller tekst under enhver form er kun tilladt med Roskilde Klosters skriftlige tilladelse.

bottom of page